Consiliere

counselling-resourceConsilierea este serviciul adresat tuturor celor care se confruntă cu un conflict în viața cotidiană, ce pare insurmontabil pe moment. Aceste conflicte sunt atât de frecvente în viața noastra, incât am putea atrage atenția asupra certurilor din familie, discriminări de orice tip, conflicte în școli, în orice mediu profesional, etc. Acestea, de multe ori , pot fi aplanate prin intervenția Mediatorului, care își folosește autoritatea morală și abilitățile de comunicare dobândite de-a lungul vieții și în timpul formării sale profesionale, pentru a detensiona o situație conflictuală ce poate oricând să escaladeze și să aducă prejudicii.

Consilierea de tip informațional, oferită de noi, presupune o serie de informații pe domenii și teme specifice și vă ajută atunci când aveți nevoie de îndrumare și sprijin de la persoane specializate.

Consilierea este un sprijin extrajudiciar, bazată pe respect și cooperare care beneficiază de toate principiile Medierii, cum sunt: confidențialitate, echidistanță, neutralitate.